Gegraveerd

Een reliëfmunt in één kleur. Via een gravure komt het logo en/of de tekst op de eigenlijke munt. Door de slijtvastheid van de gravure heeft de munt een extra lange levensduur. Gegraveerde munten zijn er in negen verschillende formaten. Nieuw is Model €, een munt zo groot als een euro. Past in iedere winkelwagen. Ook voor spaaracties leuk en effectief.

bedrukt

Bedrukte munten zijn leverbaar in bijna elke gewenste kleur. Ook fluor, transparant en metallic. Op de munt zelf wordt, in een andere kleur, uw tekst en/of logo bedrukt (foliedruk). Bedrukte munten zijn er in negen verschillende formaten.Meerkleurendruk

We bieden ook munten in meer-kleuren foliedruk voor een zeer professionele uitstraling aan. Bedrukking is mogelijk in bijna iedere gewenste kleur (2, 3 of 4 kleuren). Meer-kleuren foliedruk kent 4 formaten: 23,3 mm, 25 mm, 29 mm en 35 mm.

Breekmunten

Breekmunten zijn er in drie modellen: als creditcard (5 x 2 munten) of als tableau (5 x 4 of 5 x 5 munten). Breekmunten zijn eenmalig bruikbaar en kunnen gedurende het festival dus niet rouleren. De tableaus bestaan uit 20 of 25 die breekbaar zijn tot hele of halve munten. De munten zelf zijn wit en tegen meerprijs in meerdere kleuren leverbaar en worden full colour of zwart bedrukt.